Droogbloemen zijn vandaag dé hype in bloemenland. Met plezier gaan we hierin mee. In het thema “creatief met droogbloem” gaan we voluit in het maken van een eigen, unieke creatie. De fotootjes hieronder dienen enkel als inspiratie. Ieder kan kiezen uit het aanwezige aanbod en zo eigen keuzes maken.

Hoepel in zwart of goud? Een grote hoepel (⌀ 50cm) of liever een dubbel exemplaar (⌀ 30&50cm)? Of halve cirkels op een houten basis voor een tafelstuk? Voor ieder wat wils! Ik heb er weer zin in. Jij ook? Ik voorzie zoals steeds een veelheid aan droogbloemen in verschillende kleuren en vormen! Om zeker te zijn dat jij jouw lievelingsmateriaal ook terug zal vinden vraag ik je om voor deze workshop, bij je inschrijving, even te vermelden wat je verkiest:

– Hoepelvorm: groot, dubbel of plat op hout?
– Hoepelkleur: goud of zwart metaal?
– Bloementint: wit/geel, romantisch roze, oranje/bruin of naturel?

Elke deelnemer krijgt sowieso 2 glazen vulbuisjes met kurk cadeau. Leuk om te geven of gewoon voor jezelf. 🙂

Al het materiaal ligt steeds netjes voor je klaar. Iedereen wordt persoonlijk begeleid en komt tot een mooi resultaat. Het enige dat je de avond zelf moet doen is ontspannen en je eigen creatieve inbreng ruimte geven.

Waar en wanneer? Op woensdag 4 en vrijdag 6 maart gaan we weer aan de slag in Ons Heem, Watermolenstraat 22, 9111 Belsele. Op woensdag gaan we 19u.30 gaan we van start; op vrijdag starten we om 14u. (steeds onder voorbehoud van 6 deelnemers).

De deelnamebijdrage bedraagt €50 (incl. drankje en alle materiaal). Inschrijven kan via: chantal@bloemekee.be, via www.facebook.com/bloemekee of op 0474/74.94.34. Je inschrijving is definitief bij overschrijving van het bedrag op rek.nr. BE22 7512 0540 7947 met vermelding van je naam + datum.