Daar is de lente, daar is de zon. Het gaat de goeie kant op met de temperatuur. De natuur komt weer tot leven. Het frisse groen bundelen we tot een ware lente-explosie in het volgende workshopstuk.

We leren ook een techniek aan waarmee je raffiamandjes kan maken. Wij gebruiken de techniek om een rand te maken omheen onze lentebol. De variaties zijn eindeloos.

Al het materiaal ligt netjes voor je klaar. Iedereen wordt persoonlijk begeleid en komt tot een mooi resultaat. Het enige dat je de avond zelf moet doen is ontspannen en je eigen creatieve inbreng ruimte geven.

Waar en wanneer? Op woensdag 27, donderdag 28 april of maandag 2 mei. We gaan telkens om 19u.30 van start. Onze workshops gaat steeds door in Ons Heem, Watermolenstraat 22, 9111 Belsele.

De deelnamebijdrage bedraagt per individuele workshop €50 (incl. drankje en alle materiaal). Inschrijven kan via: chantal@bloemekee.be, 0474/74.94.34, of via www.facebook.com/bloemekee. Je inschrijving is definitief bij overschrijving van het bedrag op rek.nr. BE22 7512 0540 7947 met vermelding van je naam + datum.

Let op: laat je ook even weten of je zelf al dan niet een lijmpistool kan meebrengen? Lijmpatronen voorzie ik bij de vleet.