“The most wonderfull time of the year” is weer bijna daar. Wil je mee zijn met dé trend, maak dan een XL Kerstkrans.

Volledig rondweg sparrengroen of gedeeltelijk? Heel sober, of toch hier en daar wat deco? Een gouden of witte hoepel? Je kan er compleet je eigen toets aan geven. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je geen plaats voor zo’n grote krans? Dan kan je ook voor een kleinere versie gaan. Volledig zelf te bepalen: 40cm tot 80 cm.

Al het materiaal ligt netjes voor je klaar. Iedereen wordt persoonlijk begeleid en komt tot een mooi resultaat. Het enige dat je de avond zelf moet doen is ontspannen en je eigen creatieve inbreng ruimte geven.  Zoals steeds is er een veelheid aan materialen beschikbaar om je eigen toets te leggen.

Waar en wanneer? Op donderdag 15 december 2022. We gaan van start om 19.30u. Let op! We proberen voor deze workshop een nieuwe locatie (!) uit: het zaaltje boven atelier KleiTOF, Hof van Belsele 25, 9111 Belsele. Dat is vlakbij de kerk van Belsele en de parking op het dorpsplein.

De deelnamebijdrage bedraagt €50 (incl. drankje en alle materiaal). Inschrijven kan via: chantal@bloemekee.be, via www.facebook.com/bloemekee of op 0474/74.94.34. Je inschrijving is definitief bij overschrijving van het bedrag op rek.nr. BE22 7512 0540 7947 met vermelding van je “naam + datum + de kleur (wit of goud) en de maat (40cm of 80cm) van de hoepel van jouw voorkeur”. Heel graag tot dan!