Op algemeen verzoek maken we deze maand het showstuk van de Bloemekee-website. Een elegante bloemcreatie te midden van golvende bladeren. De centrumbloem laten we deze keer afhangen van het veilingaanbod eind mei. Een bijzonder leuk werkstuk, waarbij iedereen z’n creativiteit kan laten vieren.

Deelnemen kan aan €50 incl. alle materiaal een drankje en een hapje. Al het materiaal ligt netjes voor je klaar. Iedereen wordt persoonlijk begeleid en komt tot een mooi resultaat. Het enige dat je de avond zelf moet doen is ontspannen en je eigen creatieve inbreng ruimte geven. Zoals steeds is er een veelheid aan materialen beschikbaar om je eigen toets te leggen.

Waar en wanneer? Woensdag 22 of donderdag 23 mei in Ons Heem, Watermolenstraat 22, 9111 Belsele. Om 19u30 gaan we van start.

Inschrijven kan via: chantal@bloemekee.be, via www.facebook.com/bloemekee of op 0474/74.94.34. Je inschrijving is definitief bij overschrijving van het bedrag op rek.nr. BE22 7512 0540 7947 met vermelding van je “naam + datum”.

Heel graag tot dan!